tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulurauhaa!
Joulurauhaa Ryötönperältä!

Minä tein Japanialaiseen Puutarhaan pienen joulupolun. Kaikki muut valmistelut ovatkin vielä vähän kesken. Ei se haittaa. Olen ollut hyvällä tuulella, ja se on pääasia.Herättiin tänään ensimmäisen kerran jo aamuneljältä. Luultiin, että on jo kunnolla aamu. Sanoin kissoille, että nukutaan vielä. Ovat hekin täpinöissään täällä mökillä. Heti toissailtana kun tultiin, piti molempien päästä ulos. Sitten minulle tuotiin kiitoslahjaksi päästäinen.

Sovittiin miehen kanssa, että tänä vuonna emme hanki toisillemme lahjoja. Sain pikkuisen noottia siitä, että itse itseäni muistin. Ostin nimittäin Anttilasta uudet välihousut. Ajattelin, että on se mukava sitten kun tulee pyhinä vieraita, että on ehjät. Kaikissa vanhoissa paistaa takamus. 


Nyt minulla kiehuu tuolla perunat laatikkoa varten, kuusen koristelen seuraavaksi. Sen jälkeen menen vielä käymään naapurissa. Vaikka eilen siellä jo istuttiin yhdessä joulua. Oli ihanaa. Kehuttiin maailman parasta naapuruutta ja toisiamme.


Kotiuduttuamme minä olin jotenkin luovalla tuulella ja soitinkin loppuillan huuliharppua youtuben tahdissa. Siinä on siis syy siihen, että tämä jouluaatto tulikin nyt pikkuisen yllätyksenä. On sellainen sopiva kiireen tuntu. Pitää ehtiä kaikki hommat, että päästään joulurauhan julistuksen jälkeen saunaan.

Minä ja huuliharppu.

7 kommenttia:

 1. Ihanan joulupolku. Rauhaisaa joulua Rytönperälle!

  VastaaPoista
 2. Rauhallista Joulua Ryötönperälle!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa teidän joulukiireet. En ole stressitasostanne yhtään huolissani. Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Joulua Ryötönperälle :)

  VastaaPoista
 5. No kyllähän emännällä pitää ehjät välihousut olla! Ehdottomasti.

  Hyväntuulista ja leppoisaa joulun jatkoa Ryötönperälle!

  VastaaPoista
 6. Näyttää eri leppoisalta :) Meillä on kanssa musisoitu: olen luukuttanut miehen iloksi (...) spotifysta Frank Sinatran joululevyä, repeatilla ja välillä punaviinin innoittamana lauleskellut päälle. Eilen tuo ilonpilaaja totesi, että nyt riittää tai hän alkaa säestämään talokauppojen mukana tulleella haitarilla. Jota kumpikaan meistä ei siis osaa soittaa. Sovittiin, että Fränkki saa nyt levätä ensi jouluun. Mukavia välipäiviä Ryötönperälle!

  VastaaPoista